HTML

Paládi Zsolt

Ugye ismerik azt az érzést, amikor az égvilágon semmi sincs a kedvünkre, az étel ízetlen, munkatársaink undokok, úgy érezzük, hogy az élet kilátástalan és az árak megfizethetetlenül magasak, s ilyenkor még kedvenc barátnőnk pletykáira sem vagyunk kíváncsiak. Órákig nézzük a kirakatban a régóta kiszemelt nercbundát, sóváran álldogálunk az utazási iroda plakátjai előtt, s közben odaképzeljük magunkat egy Fülöp-szigeteki strand homokjára. Magányosak vagyunk?

Friss topikok

Címkék

álom (7) boldogság (14) dögös (8) egzotikus (1) filozófia (4) fizika (1) hím (5) japán (1) kaland (8) kirakat (5) kocsma (1) lakhatás (1) média (2) melós (2) mese (7) minden (3) mindenség (2) művház (2) (8) ország (4) pénz (2) szerző (2) szockó (1) természet (1) utazás (1) vámpír (1) világ (3) zugló (1) Címkefelhő

 

Egy szerény reklám





Nincs elképzelése a jövőjéről? Kevés vagy semmilyen iskolával nem rendelkezik? Nincs szakképzettsége és nem ért semmihez? Megbízhatatlansága vagy szenvedélybetegsége miatt nem alkalmazzák? Ne essen kétségbe! Van az Ön számára egy remek ajánlatunk! Tanuljon tovább egy gyorsan fejlődő iparágban, mely folyamatos növekedést produkál! Legyen tagja egy nemzetközi gárdának, ahol sok fiatal és energikus embert ismerhet meg!

Vagy talán Ön is egy unalmas irodában szeretne szenvedni, undok kollégák és unalmas akták között? Szívesen nevetne együtt a többi kreténnel a főnök hülye viccein? Szeretne évekig várni az előléptetésre vagy idős kollégájának bekövetkező halálára szeretne bazírozni? Ugye, nem? Ennél jobb ajánlatunk van Önnek!

Ha a legszínvonalasabb képzésben szeretne részt venni és a legdinamikusabban felívelő pályát szeretné befutni, iratkozzon be a Bűnözők Egyetemére! Szakmailag felkészült tanáraink a legkorszerűbb módszerekkel segítik Önt a pályáján. Olyan praktikus ismereteket adunk tovább, amelyeknek a való életben hasznát veheti akkor is, ha nem lesz bűnöző. Programunkon részt vehet mindenki, aki elegendő elszántságot és erőt érez magában a szakma gyakorlására és remekül tud másokkal együtt dolgozni egy multikulturális közegben. Külföldi vendégszereplésre minden évfolyamban biztosítunk lehetőséget. Világot szeretne látni? Mi nem ismerünk határokat! Komolyan vesszük a határok átjárhatóságát és élünk a nekünk adott lehetőségekkel. Velünk megismerheti Európát és több országban is felveheti a tetemes összegű jóléti segélyt. Népszerű szakunkon, a szociális juttatásokkal való visszaélés szakján óriási a túljelentkezés, de bátran ajánljuk a zsebtolvajlás, a lányfuttatás, az embercsempészet, a kábítószer-terjesztés és fehérgalléros bűnözés szakunkat is. A nélkülözhetetlen ismereteket terepgyakorlatok során sajáttítatjuk el diákjainkkal. Minőségbiztosítási rendszerünket a legkiválóbb orosz, ukrán és csecsen intézetek hitelesítették. Gazdasági térnyerésünk mindenki számára nyilvánvaló. Vajon melyik üzletben tehet szert Ön százszázalékos haszonra? Eláruljuk: egy gramm kokainon százszázalékos haszon van! Vajon melyik árut lehet többször is eladni? A futtatók tudják a helyes választ: egy lányt számtalanszor lehet eladni.

Repertoárunk széles, ismerkedjenek meg néhány volt hallgatónkkal, akik széles spektrumú képzésünk eredményeképp ma európai hírnévnek, exkluzív megbizatásoknak és kitüntetéseknek örvendenek.

Sesztakovics Fedor, likvidátor:

Egyszerű bérgyilkosként kezdtem és most a legnagyobb orosz megrendelésekért felelős likvidátor menedzser-igazgató vagyok Moszkvában, egy multinacionális cégnél. A Bűnözők Egyetemén tanítottak meg arra, hogy élvezzem a munkám.

Zombori Yvett, könyvelő:

Sohasem ismerhettem volna meg olyan behatóan a kettős könyvelés rejtelmeit, ha nem a Bűnöző Egyetemen kaptam volna a megfelelő oktatást. Hála fáradhatatlan tanáraimnak ma a kiskapuk keresésének mestere vagyok.

Bátori Bódog, stricikli:

Az egyetemen nem csak azt tanultam meg, miként tárgyaljak a konkurrenciával és az ügyfelekkel, hanem azt is, hogyan bánjak a lányokkal. Pszichológia tanulmányaim segítségével az embereileg nehezebb esetekkel is zöldágra tudok vergődni.

Fátyol Zoárd, házasságszédelgő:

A mi szakmánkban alapvető, hogy jó benyomást tudjunk kelteni. Az apró részletekre is figyelnünk kell, és soha nem szabad figyelmen kívül hagynunk, hogy szolgáltatást nyújtunk. Ezt tudasították bennünk a Bűnöző Egyetem szakértői.

Csatlakozzon hozzánk máris, most kuponkedvezménnyel félévente csak százezer forint, amit Ön pár hónap alatt lelophat másoktól. Higgye el, megéri!




stalin_1902.jpg



 

Lakótelepi csend-élet (Egy rendőrségi jelentésből)

 

 

A komorúerdei lakótelepen június 28-án történt tűzeset előzményeivel kapcsolatban a következő tényállásokat rögzítettem.

Délután hat óra körül az érintett tömb, a Pióker Ignác köz 16/B mind a négy szintjének lakói megérkeztek otthonukba. Ekkor még semmi nem utalt arra, hogy a háttérben bűncselekmény készülődik. Nyolc órakor K. Géza, második emeleti lakos nagy hangerővel kezdte üzemeltetni televízióját, mikor épp a „Könnyek a távolból” című panamai sorozat 325. epizódját tekintette meg. Az esemény megzavarta B. Botond harmadik emeleti lakos nyugalmát, aki újdonsült barátnőjével egy romantikus vacsorát készült elfogyasztani. A háztartásá- ban lévő seprű nyelével ezért kopogott át K. Géza sérelmére. K. Géza mintegy félórányi monoton kopogás után, kilenc órakor lehalkította televízióját. Ekkor azonban B. Botond és barátnője zaklatta fel az agglegény K. Gézát, mivel hosszan tartó nemi incidensüket erős kiáltások kísérték. Most K. Géza kopogott át B. Botondhoz. B. Botond és barátnője elhalkult, de fél tíz magasságában Cs. Csongor negyedik emeleti lakos herélt kutyája kezdett fejhangon ugatni. B. Botond még mindig a romantikus est folytatásával kísérletezett, ezért átkopogott Cs. Csongorhoz. Cs. Csongor átmenetileg elhallgattatta kutyáját. Tíz órakor azonban K. Géza érezte úgy, hogy engednie kell ellenállhatatlan tisztaságmániájának, és beüzemeltette porszívóját. B. Botond most hozzá kopogott át, ám K. Géza nem volt hajlandó abbahagyni a takarítást. B. Botond erre úgy válaszolt, hogy lejátszotta hifi készülékén legújabb techno zenei összeállítását, amire barátnőjével együtt ropták a táncot. Ezt a tevékenységüket akkor sem függesztették fel, amikor K. Géza befejezte a porszívózást. K. Géza emiatt átcsengetett B. Botondékhoz, és rendőrséggel fenyegette meg őket. B. Botond és barátnője így fél tizenkettő felé felfüggesztették tevékenységüket.

K. Géza megnyugodva tért vissza második emeleti lakásába, ám ekkor R. Kristóf is átlépte első emeleti lakásának küszöbét, és éjszakai kiruccanása után hódolni kezdett szenvedélyének, gyakorolni kezdett a szaxofonján. K. Géza végképp elveszítve türelmét, nem tolerálta ezt a cselekményt, és egy nagyméretű Black & Decker fúrógéppel átfúrt R. Kristófhoz, majd a fürdőszobájának csapjára kötött slauggal a résen keresztül elárasztotta R. Kristóf lakását. R. Kristóf elmenekült a számára ismeretlen eredetű áradat elől, így egy időre csend lett. Éjjel egy órakor azonban Cs. Csongor kutyája ismételten ugatni kezdett. Cs. Csongor 82 olyan mélyen aludt, hogy nem hallotta meg. B. Botond viszont igen. Mivel a kimerítő éjszaka után aludni szeretett volna, fogta a birtokában lévő automata lőfegyvert, felzörgette Cs. Csongort, lelőtte a kutyáját, majd távozott. Cs. Csongor válaszul lángszórót vett magához, rátörte B. Botondra az ajtót, majd célba vette a tulajdonos vadonatúj mahagóni heverőjét. B. Botond rávetette magát Cs. Csongorra és dulakodás kezdődött. K. Géza érzékelte a felforró- sodott légkört és a füstszagot, és könnyű láncfűrészével szomszédai meglátogatására indult. Kikergette a házból B. Botondot és Cs. Csongort, de visszamenni már nem tudott, mivel már az egész ház nagy lánggal égett. A helyszínre érkezett tűzoltók már csak kiégett falakat találtak. Az anyagi és tudatkárosodás jelentős.

 079004668544a871829bc45fb3c6e03d.jpg

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://paladi.blog.hu/api/trackback/id/tr612481469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása